Витрати на оплату працю в структурі тарифів для всіх обленерго на наступний рік збільшено на 18%


09 грудня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Під час засідання, крім іншого, були прийняті постанови НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії на 2024 рік для Операторів систем розподілу (далі – ОСР).
Напередодні розрахунку тарифів на наступний рік, Центральною Радою Профспілки були розглянуті пропозиції та відповідні ініціативи щодо питання підвищення рівня витрат на оплату праці для трудових колективів ОСР.

Профспілкою було направлено до НКРЕКП розрахунки, а також обґрунтовані пропозиції щодо необхідності підвищення витрат на оплату праці для енергетиків.
У ході зустрічі в НКРЕКП представників Профспілки з керівниками профільного Департаменту Комісії (читайте матеріали у стрічці від 12 жовтня 2023, або на сайті http://npeu.com.ua/…/profspilka-proponue-regulatoru…/), були визначені підходи щодо перегляду витрат на оплату праці на 2024 рік для Операторів систем розподілу та Постачальників універсальних послуг в умовах правового режиму воєнного стану.

У ході відкритого засідання НКРЕКП 9 грудня 2023 року, Комісією були затверджені тарифи на послуги ОСР на 2024 рік. Слід зазначити, що завдяки наполегливої роботи та взаємодії усіх ОСР а також Профспілки, витрати на оплату працю в структурі тарифів для всіх обленерго на наступний рік збільшено на 18%. Профспілка висловлює вдячність усім представникам компаній, які працювали над питанням підвищення витрат на оплату праці енергетикам, а також членам НКРЕКП за схвалене рішення.
Звертаємось до органів управління усіх ОСР, а також керівників організаційних ланок Профспілки виважено віднестись до питань оплати праці трудових колективів та врахувати матеріали щодо обґрунтувань тарифів:

а також дискусію на засіданні НКРЕКП під час затвердження тарифів:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *