Засідання Центральної Ради Профспілки відбулось у Тернополі


25-26 жовтня у м.Тернопіль відбулось виїзне засідання Центральної Ради НПЕУ.

Керівники первинних профспілкових організацій провели обговорення нагальних проблем та питань соціально-економічної сфери діяльності Операторів систем розподілу та Постачальників універсальних послуг. Зокрема, були обговорені питання формування та розрахунків витрат на оплату праці для трудових колективів ОСР та ПУП на наступний рік. Голова Профспілки Сергій Лісін повідомив про переговори та результати зустрічі з представниками НКРЕКП щодо цього питання.
В рамках візиту, Голова Профспілки також провів робочі зустрічі з в.о.Генерального директора ВАТ «Тернопільобленерго» Ігорем Юхимцем, а також з директоркою з економічних питань ВАТ «Тернопільобленерго» Людмилою Мацко. Під час заходів було підтверджено необхідність докладання спільних зусиль соціальних партнерів для підвищення добробуту енергетиків.
За наявною інформацією, 8 листопада відбудеться обговорення проектів тарифів для ліцензіатів на 2024 рік. Членами ЦР НПЕУ було наголошено на необхідності забезпечення витрат на оплату праці відповідно до формульного розрахунку згідно діючих нормативних документів, на чому наполягає Профспілка.
Профспілкові лідери обмінялись досвідом щодо проведення заходів, спрямованих на підтримку ЗСУ та допомоги мобілізованим працівникам підприємств, обговорили низку інших питань.
У ході зустрічі, члени ЦР НПЕУ привітали з обранням на посаду Голови ОПО НПЕУ АТ «Хмельницькобленерго» Івана Глабчастого, побажали успіхів у роботі на відповідальній посаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *