У АТ «Херсонобленерго» відбулася звітно-виборна конференція ППО НПЕУ «Херсонобленерго».


17 вересня 2020 року у АТ «Херсонобленерго» відбулася звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України «Херсонобленерго».
В цілях не поширення корона вірусу та в умовах адаптивного карантину конференція проходила онлайн, у форматі селектору за допомогою аудіо та відео зв’язку. Участь у засіданні взяли 48 делегатів.

Серед запрошених на конференції був присутнім Сергій Лісін – заступник Голови Незалежної галузевої профспілки енергетиків України.
У ході роботи делегати профспілкової конференції заслухали звіт ревізійної комісії профспілкової організації «Херсонобленерго» про фінансово-господарську діяльність за 5 років, обрали керівні органи – Голову ППО НПЕУ «Херсонобленерго», профспілковий комітет, президію профкому та склад ревізійної комісії.
На посаду Голови Первинної профспілкової організації Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України «Херсонобленерго» одноголосно підтримано кандидатуру Глєбової Світлани, начальника прес-центру АТ «Херсонобленерго».
Присутні привітали новобрану Голову ППО НПЕУ «Херсонобленерго» та побажали успішної роботи на благо працівників Товариства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *