Профспілка долучилася до збору коштів для придбання безпілотників для ЗСУ


За ініціативи АТ «Житомиробленерго» та профкому Товариства, шляхом координації спільних зусиль з обласними профспілковими організаціями Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України (НПЕУ), за участі Житомирської обласної енергопостачальної компанії було зібрано кошти у сумі 831 тис. грн з метою придбання безпілотних літальних апаратів «Фурія» для десантно штурмових військ Збройних Сил України, які тримають оборону нашої країни на передовій.

Три бойові «пташки» передано українським захисникам для ведення повітряної розвідки і корегування вогню артилерії. Ці швидкі та високоточні апарати тактичного рівня допоможуть нашим бійцям отримувати необхідні дані за будь-якої погоди і виконувати різні бойові завдання як вдень, так і вночі. Це, без перебільшення, їхні «очі» на фронті, які дуже необхідні для знищення ворога на нашій землі.
Наші військові висловили слова подяки за підтримку кожному, хто долучився, та зазначили, що передані літальні апарати допоможуть у виконанні бойових завдань з протидії окупантам та здійснення аеророзвідки.
Віримо у наші Збройні Сили!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *