Відбулася конференція трудового колективу ПрАТ «Львівобленерго»


6 липня 2021 року відбулася конференція трудового колективу ПрАТ «Львівобленерго». В конференції взяли участь 57 делегатів, що забезпечили кворум зборів, а також представники адміністрації Товариства та профспілкового комітету. В конференції взяв участь заступник Голови НПЕУ Сергій Лісін, який був обраний до складу президії.

Відкрив конференцію голова Обласної профспілкової організації НПЕУ ПрАТ «Львівобленерго» Тарас Костів. Відповідно до порядку денного делегати конференції заслухали звіт про виконання колдоговору за 2018-2020 роки та ознайомилися з пропозиціями змін і доповнень для внесення до нової колективної угоди Товариства на 2021-2025 роки.
Перед присутніми виступили Заступник Голови Правління – Ярослав Стасюк, директор з управління персоналом та тарифної політики – Сергій Різенко, заступниця директора з УП та ТП – Наталія Герасимчук, директор з охорони праці – Роман Воденніков. До слова запросили головного лікаря компанії, щоб розповісти учасникам конференції про перспективні плани у подальшій боротьбі з пандемією.
Делегати високо оцінили роботу адміністрації та профспілкової організації Товариства у звітному періоді. Також позитивно охарактеризував роботу Сергій Лісін і подякував за злагоджену та ефективну співпрацю між профспілковим комітетом та керівництвом компанії.

У підсумку роботи конференції делегати затвердили успішне виконання колективного договору ПрАТ «Львівобленерго» за 2018-2020 р.р. та прийняли новий колдоговір на 2021-2025 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *