У ПрАТ «Львівобленерго» відбулась звітно-виборна конференція ОПО НПЕУ ПрАТ «Львівобленерго»

25 вересня 2024 року відбулася звітно-виборна конференція Обласної профспілкової організації ПрАТ «Львівобленерго». В конференції взяли участь 52 делегати – представники трудових колективів з усіх структурних підрозділів Товариства, а також представники адміністрації Товариства, профспілкового комітету та Голова Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України.

Відповідно до порядку денного делегати конференції заслухали звіт голови ОПО ПрАТ «Львівобленерго» Тараса Костіва про роботу профспілкової організації за 2019-2024р.р., інформацію ревізійної комісії про перевірку фінансово-господарської діяльності та організаційної роботи профспілки за 2022-2023р.р.
Перед присутніми виступив Заступник Голови Правління Ярослав Стасюк, який ознайомив делегатів з основними фінансово-економічними показниками діяльності Товариства у період 2019-2024 років та охарактеризував роботу профспілки за звітний період ефективною та результативною.

До слова запросили Голову НПЕУ Сергія Лісіна, який також позитивно відгукнувся про пророблену роботу профспілки за попередні 5 років. У своїй промові Сергій Борисович наголосив на злагодженій та ефективній співпраці між профспілковим комітетом та керівництвом компанії, без якої не було б досягнуто таких результатів.
Делегати високо оцінили роботу Обласної профспілкової організації Товариства у звітному періоді та одноголосно проголосували за переобрання нинішнього керівного складу профспілки на другий термін.
Головою Обласної профспілкової організації ПрАТ «Львівобленерго» залишається Тарас Костів, а його заступником – Тарас Сокол.
У підсумку роботи конференції також обрали і затвердили новий склад профспілкового комітету, ревізійної комісії та президії ОПО ПрАТ «Львівобленерго».




 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *