Профспілка відмічає 25-річчя від дня свого заснування


Шановні колеги!
Сьогодні особливий день, коли ми разом святкуємо визначну подію – 25-річчя від Дня заснування Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України.
Від імені Центральної Ради Профспілки, прийміть найщиріші привітання з цієї нагоди.
Враховуючи непрості обставини, в яких знаходиться наша країна, а саме умови воєнного стану, цей ювілей набуває особливого значення і символізму.
Ці 25 років були періодом випробувань і здобутків, під час якого наша Профспілка стала потужною силою всередині енергетичної галузі України. Незважаючи на труднощі та складні обставини, наші спілчани завжди були готові до сумлінної праці, надати допомогу один одному та вірити в результати спільних зусиль.

Сьогодні, більше ніж будь-коли, ми розуміємо, яка велика відповідальність лежить на наших плечах. Воєнний стан приніс з собою такі виклики, з якими ми ніколи не зіштовхувалися раніше. Але я впевнений, що ми, як сильна і дружна родина, зможемо подолати будь-які перешкоди і випробування, з якими стикаємося.
Завдяки вашому професіоналізму та самовідданості, ми усі разом крокуємо скрізь складні випробування, принесені збройною агресією ворога, зберігаємо стабільність та безпеку енергетичного комплексу країни. Ваші знання, навички та енергія стали справжнім фундаментом, на якому ґрунтується енергетична галузь.
В цей день ювілею хочу особливо підкреслити вашу мужність та стійкість у складних умовах, виразити глибоку подяку за ваше сумлінне ставлення до роботи під час відновлення зруйнованих війною електромереж та устаткування. Ви є справжніми героями, які завжди готові прийти на допомогу нашій країні та один одному, незалежно від обставин.
Нехай цей ювілей буде джерелом нових здобутків і перемог для нашої Профспілки. Нехай майбутнє принесе нам ще більше можливостей для розвитку і підвищення якості нашої роботи. Разом ми зможемо подолати будь-які труднощі та забезпечити процвітання рідної країни.
Висловлюю щиру вдячність всім членам Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України, а також їх родинам, які безмежно підтримують нас у наших зусиллях. Бажаю вам всім міцного здоров’я, миру та достатку.
Вічна пам’ять нашим колегам, полеглим захищаючи нашу країну!
Слава Збройним силам України!
Слава Україні!
З повагою,
Голова НПЕУ Сергій ЛІСІН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *