Працівникам ТОВ «РОЕК» будуть забезпечені усі соціальні гарантії

5 квітня 2019 року відбулися збори трудового колективу ТОВ «РОЕК.  Нагадаємо, згідно з Законом України «Про ринок електричної енергії» функції з розподілу електричної енергії відокремлено від функцій з виробництва, передачі та постачання електроенергії.  Тобто від ПрАТ «Рівнеобленерго» відокремився постачальник ТОВ «РОЕК», що налічує 157 працівників. Одними з перших в Україні серед електропостачальних підприємств працівники РОЕК зібралися для створення первинної профспілкової організації та підписання колективного договору.

На зборах були присутні директор ТОВ «РОЕК» Безсмертний С.О., голова Рівненської обласної організації Незалежної галузевої профспілки енергетиків України Голуб М.Т., також на зібрання було запрошено Голову правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицького С.М.

У своєму виступі директор ТОВ «РОЕК» Сергій Олександрович Безсмертний наголосив на створенні гідних умов праці усім фахівцям очолюваної ним енергопостачальної компанії,  збереженні на постачальному підприємстві усіх гарантованих державою соціальних стандартів, тобто тих, які забезпечені і на ПрАТ «Рівнеобленерго» – доплати та надбавки, оздоровлення, матеріальна допомога, преміювання тощо.

Своєю чергою голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Миколайович Невмержицький запевнив у допомозі та сприянні з боку ПрАТ новоствореному Товариству та його працівникам, що залишаються з обленерго в одній родині енергетиків. «Ми робимо одну спільну справу для забезпечення надійним електропостачання мешканців Рівненської області. Ми – це одна родина, що пліч-о-пліч працює на користь громади краю та держави».

Голова Рівненської обласної організації Незалежної галузевої профспілки енергетиків України Микола Тихонович Голуб також запевнив присутніх в різносторонній підтримці первинної профспілкової організації ТОВ «РОЕК» – консультаційній та матеріальній – для забезпечення виконання умов колективного договору, укладення якого підтримали присутні.

Також працівники ТОВ «РОЕК» обрали голову своєї новоствореної профспілкової організації. Ним став начальник відділу по роботі з боржниками Сергій Сергійович Кузьмарук. Профспілку було створено та зареєстровано у відповідності до Статуту Незалежної галузевої профспілки енергетиків України та  Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», інших законодавчих актів.

Директор ТОВ «РОЕК» Безсмертний С.О. запевнив присутніх членів колективу у створенні належних умов для діяльності профспілкової організації, наданні на її запит необхідної інформації щодо умов праці та оплати праці працівників, а також соціально-економічного розвитку підприємства та виконання колективного договору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *