Привітання Голови НПЕУ з нагоди 20-річчя від дня заснування Профспілки

Шановні колеги, дорогі спілчани!

Від імені Центральної Ради Незалежної галузевої профспілки енергетиків України щиро вітаю вас із 20-річчям від дня заснування Профспілки!

З 1998 року ми разом пройшли гідний шлях, посилюючи авторитет і ділову репутацію НПЕУ. З плином часу, Профспілка зазнала значного організаційного укріплення та на сьогодні об’єднує в своїх лавах працівників переважної більшості обласних енергопостачальних компаній України.

Звісно, час не стоїть на місці, кількох наших колег – членів Центральної Ради Профспілки, на жаль, вже немає з нами. На зміну заслуженим та досвідченим профспілковим лідерам організаційних ланок всіх рівнів приходить молода зміна. Але набутий досвід та традиції Профспілки, спадкоємність у діяльності профспілкового активу, наполегливість і принциповість нашої позиції дозволяють вирішувати важливі та складні повсякденні питання, пов’язані з відстоюванням трудових прав та інтересів енергетиків, розвивати та втілювати ідеї галузевого профспілкового руху на всіх рівнях соціального діалогу.

Від себе особисто, хочу побажати усім профспілковим працівникам впевненості у завтрашньому дні, успіхів у діяльності, спрямованої на благо людей. Впевнений, що всі проблеми будуть вирішені за столом переговорів.

Бажаю усім членам профспілки міцного здоров’я, миру, щастя та злагоди!

З повагою,

Голова Профспілки Валерій Погорілий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *