Внесено зміни до галузевої угоди

Відповідно до рішення Центральної Ради НПЕУ, протягом січня-лютого 2017 року членськими організаціями Профспілки були напрацьовані пропозиції щодо внесення змін до «Галузевої угоди в електроенергетиці за видами економічної діяльності: (35.12) «Передача електроенергії»; (35.13) «Розподілення електроенергії»; (35.14) «Торгівля електроенергією» за Національним класифікатором України КВЕД ДК 009:2010», укладеної між Всеукраїнським об’єднанням організацій роботодавців у галузі електроенергетики та Незалежною галузевою профспілкою енергетиків України.

Необхідність внесення змін до галузевої угоди була обумовлена зміною законодавства в сфері оплати праці, про що ми писали у попередньому номері “Вісника”.
Після проведення колективних переговорів та узгодження усіх позицій, 24 березня 2017 року відбулося підписання оновленої редакції галузевої угоди. Від Сторони роботодавців документ підписав Голова Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців у галузі електроенергетики (ВООРЕ) Микола Лавренко, а від профспілкової Сторони Голова НПЕУ Валерій Погорілий.

Нова редакцяї галузевої угоди 20 квітня 2017 зареєстрована Міністерством соціальної політики України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *